Geleceğin Ustaları ile Buluştuk

Atlas Zımpara, Mayıs ayında Gönen Ticaret Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin Metal Teknoloji Bölümü Öğrencileri ile buluştu.
Atlas

Deneyimli Atlas Zımpara ekibinin gerçekleştirdiği organizasyonda, detaylı ürün tanıtımı sonrasında demolar ile tüm öğrencilerin ilgisi ürün uygulamalarına çekildi. Bütün zımpara çeşitlerinin yanı sıra kesme & taşlama taşları anlatıldı ve bu ürünler için de örnek uygulamalar yapıldı.

Okulun atölyesinde yapılan organizasyonda, gönüllü öğrenciler seçilerek gerekli tüm iş sağlığı ve güvenliği ekipmanları temin edildikten sonra ürünleri kendilerinin test etmesi sağlandı. Böylelikle interaktif bir atölye çalışmasını tamamlamış oldu.

Atlas Zımpara Hakkında: Kurulduğu 1980 yılından itibaren Türkiye’nin lider zımpara üreticisi konumunda, su zımparaları başta olmak üzere zımpara grubunda eksiksiz bir ürün gamı sunmaktadır. Metalden mobilyaya, inşaattan çelik sanayiye kadar birçok sektöre hitap eden Atlas Zımpara, her tür makinede ya da elde kullanılmaya uygun farklı kalite ve boylarda üstün performanslı ürünler sunabilmektedir. 2014 yılında dünya devi Saint-Gobain Aşındırıcılar firması ile birleşmesinin ardından Ar-Ge çalışmalarına yapılan yatırım oranları daha da artmış ve piyasada öncü olmayı sürdürmüştür.